Slide background
Fabrikken
Fabrikken
Slide background
Fabrikken
Fabrikken
oransje flekker

Velkommen til Fabrikkenseminaret 2019

20. september kl. 09.55 - 14.50 (tilpasset togtider fra-til Oslo)
Tyrilisenteret, Løkkegata 11, Lillehammer


Er du selvstendig næringsdrivende, administrator, politiker, forsker, student eller rett og slett nysgjerrig? Da er du i målgruppa til Fabrikkenseminaret, det fjerde i rekken. Meld deg på før 1. september, helt nederst på denne siden!


KULTURELLE OG KREATIVE NÆRINGER — HVA VET VI NÅ?
I år feirer vi Kunnskapsverkets 5 år med forskning på kreative og kulturelle næringer. Gjennom 28 rapporter og prosjekt er søkelyset satt på filmbransje, musikkbransje, scenekunst, bokbransjen, spillbransjen, festivaler og arrangement, støtteapparat, språk og begrep – for å nevne noe. Hva vet vi nå? Hvordan er det relevant for aktørene i disse bransjene? I første del av Fabrikkenseminaret i år presenterer Kunnskapsverket funn fra forskningen, kommentert og illustrert av blant andre Employ, Kunstgjødsel, Lillywood, Lean Business, Det Andre Teateret, Teknopilot, Coworking Norge og Longyear United.

I den andre delen av seminaret spør vi hvordan vi skal bruke denne kunnskapen videre. Hva skjer videre etter Kunnskapsverket? Hva er på gang av nye satsinger for å støtte næringene? Er det nødvendig å skille kreative og kulturelle næringer fra andre næringer? Er det fortsatt behov for egne satsinger på disse? Vi blir oppdatert og tar debatten.

I mellom slagene blir det lunsj med improteater ved Det Andre Teateret.


BEKREFTET MEDVIRKENDE SÅ LANGT — FLERE KOMMER:
Atle Hauge er professor i serviceinnovasjon ved Høgskolen i Innlandet. Han har en spesiell forskningsinteresse for kulturnæringene, og er leder for Kunnskapsverket – nasjonalt kunnskapssenter for kulturnæringer.

• Pernille Dragsten Holden, Longyear United, har fem års erfaring som digital markedsførings manager i Phonofile, med ansvar for digitale markedsføringskampanjer for artister og plateselskap. Nå er hun daglig leder og rådgiver i konsulentselskapet Longyear United.

• Mats Eldøen begynte sin improløpebane i Samvirkelaget i 2003. Han har siden vært medlem i både Improtent og Teater Liksom. Han har jobbet som skuespiller ved Oslo Nye, Isenkramteatret og Teater Joker. Samt medvirket i filmer som Max Manus, Fritt Vilt 2 og tvserien Nattskiftet. Han fungerer i dag som kunstnerisk leder ved Det Andre Teatret.

• Kjell Inge Torgersen er musiker og kommunikasjonsansvarlig for Employ - sukessbedriften med den geniale ideen for frilansere i kulturbransjen; Lei deg en arbeidsgiver.

• Linda C. Furulund har lang fartstid som rådgiver for kulturnæringsbedrifter gjennom Kunstgjødsel, Kulturbiz og mentordelen av Ovasjon.

• Sabine Larrieu–Hellestad er prosjektleder for Coworking Norge, nystartet nettverk av coworkingsteder som vil noe mer enn å leie ut kontorplass.

• Anja Manou Hellem er filmprodusent og en av initiativtakerne til Lillywood. Lillywood er et prosjekt som har mål om å øke aktiviteten av filmproduksjon i Innlandet og gjøre filmmiljøet synlig og attraktivt.

• Esben Hoff er Kunnskapsverkets kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør. Han har bakgrunn som redaktør av kulturmagasinet Kultmag og i Ukeavisen Ledelse, og fra NRK P2 som redaktør, prosjektleder og reporter. Han vil også i år lede programmet med stødig hånd og utfordrende spørsmål.


SAMARBEIDSPARTNERE
Fabrikken AS
Kunnskapsverket
Høgskolen Innlandet
Teaterdagene
Oppland fylkeskommune
Lillehammer kommune
Tyrilisenteret

Meld deg på Fabrikkenseminaret her
Påmeldingsfrist: 1. september 2019. Pris: Kr.700,-

Betaling med faktura. Merk betalingen din med Fabrikkenseminar 2019.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-post adresse
 

 

Kontakt

 

Besøks- og postadresse
Løkkegata 9, 2615 Lillehammer

fabrikksjef@fabrikken.org
+47 40 00 19 89

Åpningstider Fabrikken
!! I sommer: kl. 12.00 – kl. 15.00 !!
Hverdager kl. 10.00 – kl. 16.30
Lørdager kl. 12.00 – kl. 15.00

Bedriftene og butikkene har varierende åpningstider.
Ta kontakt eller kom på besøk!

Vi tar gjerne imot besøk av grupper også utenom
åpningstider. Ta kontakt for avtale!
 
if facebook circle color 107175 if instagram circle color 107172

SAMARBEIDSPARTNERE:

Coworking Norge Logo zwwZWW CreativeHubsEurope def ZWW CreativeHubsEurope def ZWW CreativeHubsEurope def  ZWW CreativeHubsEurope def

FooterLogo  © 2018 // Utvikling: Webio // Design: Vakker Design