Slide background
Fabrikken
Fabrikken
Kristin Telle // Discover Norway

Kristin Telle // Discover Norway

Turoperatør

Discover Norway er et privat aksjeselskap som eies av Borghild Krossli. Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor i Fabrikken på Lillehammer.

Utviklingen av selskapet har gått gradvis fra 2-3 sykkelturer og formidling av bondegårdsferie i 1998. Da het firmaet Norske Bygdeopplevelser og Brit Elton var medeier og primus motor.

Nå er Hilde Rindal og Solveig Brenden også ansatt i selskapet, og i 2017 skiftet vi navn til Discover Norway. Hele administrasjonen er glad i å ferdes i naturen, på sykkel, ski og til fots, og har god kjennskap turene vi selger. Vi har utviklet de fleste turene selv, så vi kan gi deg førstehånds informasjon om alt fra overnattingssteder til vanskelighetsgrad og utstyr. Felles for mange turer er at de går uten guide, med bagasjetransport, og inkluderer overnatting og måltider.

I nord har vi sykkelturer i Lofoten, Helgelandskysten, Senja og langs Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær. I Fjord Norge kan du oppleve, Hardangerfjorden, Sunnhordland sør for Bergen og fjellområdene mellom Valdres og Hallingdal.

Ski- og fotturene våre er i hovedsak lagt til områdene øst og vest for Gudbrandsdalen. Her kan du gå med eller uten turleder i Rondane og Jotunheimen, gå Pilegrimsleden over Dovrefjell og Peer Gynt Stien fra Skeikampen til Espedalen. Våre mest kjente skiturer følger Troll-løypa og Peer Gynt løypa.

Nå er det omtrent 50/50 nordmenn og utlendinger som overlater planleggingen av sykkel - eller fotturen til oss. Det kan være barnefamilier, voksne, besteforeldre med barnebarn, vennegjenger, treningsgrupper og firmaer. Mange kommer igjen år etter år.

Andelen utenlandske gjester har økt betraktelig de siste årene og det er også grunnen til at vi har byttet navn til Discover Norway. Våre vintergjester kommer nesten utelukkende fra utlandet.

logo nett liten

Borghild Krossli
Hilde Rindal
Kristin Telle

Nettside: 
www.discover-norway.no

E-post:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 

+47 91 72 52 00

Åpningstider:

Mandag til fredag kl. 09.00 – kl. 16.00

Sosiale medier
www.facebook.com/discovernorway.no
www.instagram.com/discovernorway.no 

thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR thumb Senja Britt LR
Fabrikken folk 233 Edit

Date

15 February 2022

Tags

OpplevelserPARTNERS:

Coworking Norge Logo zww innlandet fylkeskommune Visit Lhmr  Lhmr regionen

FAB Jubileumlogo 15aar LANG LR       Utvikling: Webio // Design: Vakker Design