Slide background
Fabrikken
Fabrikken
Sam Hughes // Mange Bekker

Sam Hughes // Mange Bekker

Sivil Arkitekt MNAL

"Mange bekker små gjør en stor å"

Mange Bekker Arkitektur har base i Lillehammer, men tar oppdrag over hele landet. Vi har mer enn 15 års praksis fra norsk byggebransje, natur, klima og kultur og bred kompetanse på ulike bygningstyper og størrelser. I likhet med kundene våre har vi et høyt ambisjonsnivå, og et genuint ønske om å utvikle bygninger utenom det vanlige.

En lidenskapelig interesse for friluftsliv er grunnen til at Mange Bekker ble etablert nettopp her. Veien inn i landet har gått via Skottland, Canada, USA, Japan, Stockholm, New Zealand og Oslo. Underveis har Mange Bekker høstet solid internasjonal erfaring, som vi tar med oss i møte med oppdragsgiverne våre.

Mange Bekker råder kundene til å sette av god tid til en åpen og dialogbasert prosess, der vi sammen legger rammer og skaper en felles visjon for prosjektet. Underveis er vi ikke bare opptatt av å definere praktiske behov, men også ønsker og drømmer. For hjemmet ditt er langt mer enn bare en bygning. I likhet med mennesker har bygninger personlighet – og denne personligheten hjelper Mange Bekker dere med å identifisere og å skape.

Når vi har skapt en felles visjon, kobler vi på en rekke andre fagfolk og fagområder. Alle byggeprosjekter er en samling av mange innspill fra ulike fagfelt. Arkitektens rolle er å samle alle disse ideene og kompetansene, og ta et helhetlig grep om hele prosessen. Mange Bekker Arkitektur skal sørge for at kundens intensjoner bevares under hele byggeprosessen – med andre ord at bygget faktisk blir slik vi sammen har utformet det.


LOGO elgtarn background med kontakt 250x250

E-post:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon:
+47 417 932 90

Åpningstider:
Hverdager: kl. 9.00 - kl. 16.00

Nettside:
www.mange-bekker.no

Sosiale medier:
www.facebook.com/mangebekker
www.instagram.com/mange_bekker


04 main drawing LR06 0907 Wilhelmsen 12 LR07 0907 Wilhelmsen 18 LR12 4b LRny Enebolig Lillehammer modell 1ny Kvitfjell hytte E4ny Kvitfjell hytte I1bny Voss active hotell gangveiny Voss active hotell illustrasjon

Date

13 November 2018

Tags

Design/redesign, KonsulenttjenesterPARTNERS:

Coworking Norge Logo zww innlandet fylkeskommune Visit Lhmr  Lhmr regionen

FAB Jubileumlogo 15aar LANG LR       Utvikling: Webio // Design: Vakker Design