Johnny Libakken2

Lillehammer Pianoverksted

Johnny Libakken

Piano tuner

Lillehammer Pianoverksted drives av Johnny Libakken, som er autorisert pianostemmer og reparatør. Han som tilbyr stemming av piano og flygler, og rykker ut til hele Gudbrandsdalen og Lillehammers øvrige omegn. Lillehammer Pianoverksted har base på Fabrikken, og hit hentes pianoer inn til reparasjon og bringes ut igjen.

Her selges også brukte og nye instrumenter. Alle instrumenter selges med 5 års garanti.

Johnny Libakken har også skrevet verdens antakelig første flygelbiografi. Hovedpersonen er Bluthner 97869 som så dagens lys i 1919 i Tyskland, kom til Lillehammer tre år gammelt og har siden vandret mellom byens kulturelle møteplasser og institusjoner, som Kulturhuset Banken, Malerisamlingen, Kommunestyresalen og NRK. Innimellom dette har det vært i eie hos noen av byens borgere.

Hva har dette Blüthner flygelet vært med på? Hva kan det fortelle? Om konserter og forestillinger, om store og små pianister og deres publikum? Om organist Leif Solberg, om pianist og pianolærer Leif Ramsøy, om fiolinist Mons Michael Lie, om kabaretartist Elisabeth Reiss om Voluspå-konserten under krigen. Og, ja, ikke minst om Lillehammers legendariske pianostemmer og musikkskribent Halvorsen?

En praktbok er det blitt, ved hjelp av blant andre designer Laura van As i Vakker Design. For bestiling: Vipps kr 300 til #909 72 621 eller kontakt Johnny Libakken.

+47 90 97 26 21
libakken@online.no