Discover Norway

Discover Norway er en incoming turoperatør som selger ski, sykkel og fotturer i hele Norge. De fleste av turene vi selger er selvguida turer – dvs at kunden sykler, går til fots eller på ski på egenhånd men vi har lagt alt til rette med overnatting, bagasjetransport, kart og turbeskrivelse.  Alt er pakket og klart!

Firmaet ble startet i 1998 og eies nå  av Britt Elton og Borghild Krossli. Britt Elton eide selskapet sammen med Øyvind Nordset frem til 1. januar 2016, da kjøpte Borghild seg inn i firmaet. Vi jobber begge i firmaet og i tillegg har vi forsterket laget med Hilde Rindal.

Alle tre er glade i å ferdes ut i naturen enten på sykkel, til fots eller på ski og har god kjennskap turene vi selger. De fleste av turene har vi laget selv, så vi kan gi deg førstehånds informasjon om turene, vanskelighetsgraden og overnattingene når du bestiller hos oss.

 

Historikk

Utviklingen av firmaet har gått gradvis. Fra 2-3 sykkelturer og formidling av bondegårdsferie begrenset til Hedmark og Oppland i 1998, har vi etter hvert utviklet nye sykkelturer i store deler av Norge samt fotturer både i fjellet og ved kysten. Kulturturer er også blitt populært og vi har mange grupper i løpet av sommeren til ulike utendørs teateroppsettinger og festivaler.

Om vinteren legger vi opp skiturer med bagasjetransport i Peer Gynts Løypa og Troll-Løypa fra Høvringen til Lillehammer.

Trendene viser at det er en økende etterspørsel etter denne type turer og spesielt på sykkel er det stor økning. Så vi ser optimistisk på fremtiden.

Mer informasjon finner du på
discover-norway.no