Alf Ivar Moldal

Alf Ivar Moldal

Driver firmaet OHM Datahjelp

Kontaktinfo:
Tlf: 94 89 49 37

epost: alf@ohmdatahjelp.no

web: www.ohmdatahjelp.no

 

Anita Uldahl

Anita Uldahl

Grunder AU Scandinavia

Anita Uldahl grunnla i 1997 varemerket «Uldahl» og har siden designet og produsert klær. Anita har med seg inspirasjon fra Danmark og Hong Kong som har vært hennes base de siste tre år. Denne inspirasjon, kombinert med inntrykkene fra norsk natur, gir henne godt grunnlag for fargevalg og den friske «edge» til hennes kolleksjoner. Anita Uldahl’s design kjennetegnes ved nordisk renhet, naturens egne farger med overaskende detaljer der hun sløker den perfekte balanse mellom det enkle og rå blandet med de sofistikerte detaljer og feminine uttrykk. Stilen er moderne skandinavisk design med et twist av urbant look.

Anita Uldahl har utviklet sett design i takt med tiden og kontinuerlig siden starten. God kvalitet, fornuftig pris, elegant design som holder- og fortsatt er moderne, samt at klærne har det lille ekstra er Anita Uldahl’s viktigste bidrag for at varemerket skal utvikle seg med tiden, samt å forbli vitalt og levende. Hun som klær seg i dette tøyet skal kunne føle hyggen, elegansen og stilen som er tilpasset hennes former.

Anne Kristine Thorsby

Anne Kristine Thorsby

Billedkunstner

Anne Kristine Thorsby er opptatt av mennesket, menneskemøter og hvert menneskes iboende kraft.
Maleriene formidler energi og bevegelse, men og det stille og vare, som våre liv også handler om. Thorsby arbeider i et abstrakt formspråk, men har også arbeidet antydningsvis figurativt. Dette er fortsatt gjeldende i hennes litografier. Viktige elementer er komposisjon og fargeklang, bevegelse og stemninger.
Hun er opptatt av at maleriene formidler noe i kraft av seg selv.
Thorsby har hatt flere separatutstillinger. Bl.a. i Trygve Lie Gallery, New York og Galleri Kampen i Oslo. Hun har hatt store utsmykkingsoppdrag og vært utsmykkingskonsulent.
Hun er innkjøpt flere steder. Bl.a. av Festspillene i Bergen, Oppland Fylkeskommune og Statens veivesen.
Thorsby har mottatt flere stipend og har diplom fra maler, 1988, ved Statens håntverk-og kunstindustrihøyskole i Oslo.

Kontaktinfo:
tlf.; 93044897
epost; akt@annekristinethorsby.no

web; www.annekristinethorsby.no

 

Anne Nilseng

Anne Nilseng

Billedkunstner

Billedkunstner. Maleri i olje og acryl; Jobber i serier, varierende uttrykk og motiv. Collage; Foto, tegning, klipp og tekst scannes og settes sammen på mac.

Jeg maler delvis figurativt, delvis abstrakt i en ganske vid fargeskala avhengig av motivet. Jeg liker at bildene har
flere lag. Flatene må harmonere uten at det blir kjedelig, det vil si at jeg jobber mye med at farger som tilsynelatendeikke passer sammen kan gjøre det likevel. Som inspirasjon og «sperredreper» har jeg en lapp hengende påatelieret hvor det står: No limits, just edges. Sitat: Jackson Pollock.

LIVSGODS er et selvkomponert tema for en billedserie som henter motiv fra spor og etterlatenskaper.
Hva huskes vi for? Hva blir tatt vare på etter et liv? Det begynte da jeg tømte huset til en gammel dame. Hun selv hadde flyttet, men etterlatt store samlinger av ulike heklede grytelapper, stumper av stearinlys i alle farger, alle typer lokk, fat, asjetter, kopper med skår og sprekker, stoffrester, garn….Hun bakte verdens beste goro. De gamle fatene hun la dem på, finnes fremdeles og minner om henne hver gang de er i bruk.

Hun kastet aldri noe. Denne serien handler også om hvordan den teknologiske utviklingen som preger livet, bruk-og-kast holdninger, forfall, spor, globalisering og stillheten… som følger til slutt.

ITCHYCOO PARK er en serie med bilder inspirert av 60- og 70-tallet i USA; Den nye musikken, frihetstankene, anti-materialismen, anti-Vietnamkrigen og peace & love.

Medlem av Norske Billedkunstnere, BOA (Billedkunstnerne i Oslo/Akershus), Landsforeningen norske malere og KIO. Har hatt flere separatutstillinger, to ganger på Høstutstillingen og deltatt på diverse gruppeutstillinger.

Stikk gjerne innom på Fabrikken eller se på www.annenilseng.com

Kontaktinfo:
tlf.: 91889171
epost: fremadbiz@hotmail.no

 

Borghild Krossli

Borghild Krossli

Salg, markedsføring og produksjonsutvikling

Reiselivsrådgivning

Mobil +47 90 60 84 34
E-post krossli@online.no

 

Bjørn A. Løken

Bjørn A. Løken

Eier og driver av KREKO

Eier og driver av KREKO. KREKO er et lite, kreativt og effektivt firma som kan bistå med alt innen kultur, oppleveleser og arrangement.

SOMMERFESTER – INTERNE SAMLINGER – KUNDEARRANGEMENT – PRODUKTLANSERINGER – JULEBORD- VINTERFEST – JUBILEUM – KULTUROPPLEVELESER.

KREKO er gode på å analysere behov, se muligheter og sette sammen program. KREKO kan være totalleverandør, delleverandør eller kun rådgiver i forbindelse med dine arrangemneter.

Kontaktinfo:
tlf.: 90060189
epost; bjorn<at>kreko.no
web; www.kreko.no

 

Christian Nellemann

Christian Nellemann

GRID Arendal

GRID Arendal UNEP GRID-Arendal
FN´s miljøprograms ressurssenter. Global spesial utrykningsenhet

Mobil +47 93 46 67 13
christian.nellemann@grida.no
www.grida.no

www.unep.org

 

Egil Sorgendal

Egil Sorgendal

Arkitekt

Egil er arkitekt i eget selskap, Arkide

Han jobber også mye med 3D-visualisering og foto.

Kontaktinfo:
tlf: 92222893
epost: egil.sorgendal@gmail.com

 

Eldbjørg Brekke

Forfatter

Eldbjørg Brekke er forfatter og har skrivekontor på Fabrikken.

Elena Avellan Steinstad

Elena Avellan Steinstad

Interiørdesigner

Elena er interiørdesigner ekstraordinær! Hun driver Kammerset interiørdesign AS og Interiørbutikk ATTÅT — begge på Fabrikkens lokaler. Hun tilbyr alt fra enkel veiledning til utarbeidelse av komplette interiørinnredning.

KAMMERSET.NO

 

Elin Bergstø Rossing

Elin Bergstø Rossing

Billedkunstner/Keramiker

Arbeider med temaer som møter, dialog, kaos, flyktighet, oppløsthet, lek og spontanitet i et delvis abstrakt, delvis figurativt formspråk

Jeg søker å frembringe det organiske, og det musiske ved menneskets vesen. Det usagte og usynlige, vibrasjoner som oppstår i et mellomspill, et interferens, et intermesso. Ikke det som er synlig for øyet, men det minste, eller det største, celler eller strenger, noe oppstår fra kaos til form.

Jeg er opptatt av mennesket som en del av naturen, alt er ett.

Vi blir til gjennom interaksjoner med våre omgivelser.

Kontaktinfo:
tlf; 41545443
epost; elin.rossing@gmail.com
web: www.elinrossing.com

 

Ellen Larsson

Ellen Larsson

Glassblåser

Ellen Larsson er fra Östersund, Sverige.

Hun begynte å studere glassblåsing i 2007 og har etter det jobbet på flere ulike glasshytter/fabrikker rundt om kring i norden. I jul 2011 flyttet hun til Lillehammer og begynte å jobbe på Hett Glass for Kari Mølstad og Yngve Havstad. Hun tok sitt fagbrev hos dem i 2013 og har utviklet mye i sitt kunstnerskap og fag i løpet av sine år her. I starten av 2015, kjøpte hun Yngve Havstad ut av Hett Glass da han ville gjøre noe annet. Nå driver hun Hett Glass AS sammen med Kari Mølstad.

Erland Flaten

Erland Flaten

Driver av enmannsfirmaet Nuna

Produserer og redigerer alt av innhold til nettsider og mobilløsninger. Utførere også opplæring og igangsetting av nettprosjekter. Erland driver enmannsfirmaet Nuna.

 

 

Eva Willix

Eva Willix

Billedkunstner

Eva N. Willix er billedkunstner med naturen som den store inspirasjonskilde.

Hennes uttrykk er mange, enkle og kompliserte.
Fargene i natruen med sin kraft, visdom og lys hjelper henne til å stupe ut på paletten.
Eva maler med olj, akryl og akvarell.
Hennes formspråk er fra det enkle utrykk til de mere kompliserte. I akvarellene har hun funnet fram til en spennende blanding av tradisjonelle og moderne teknikker. Flere av hennes akvareller er rammet inn i mosegrodd skigard fra Ringsaker.
Lyset i hennes malerier og akvareller bringer inn en dimensjon av håp. Det er mye glede og lekenhet i form av tildels sterke farger, og en letthet i form av lyset som gjør at hennes bilder gir mye til mange.
Næringslivet
Eva jobber fortiden mot næringslivet med henblikk på utsmykninger, og kan tilby:

– Malerier som binder flater og rom sammen
– Serie i et ønsket tema til et bestemt interiør
– Et bygg er ikke komplett før du har med alt!
– Vakker kunst for stille rom
– Farger for livgivende inspirasjon

Intuitive malekurs.
Eva har holdt sine kurs siden 1996 og reist Norge rundt med sine inspirerende og motiverende malekurs. Hun holder også kurs i utlandet, og har vært I Frankrike og Spania flere ganger med tema coaching og intuitive maling.
Hovedmålsettingen med intuitiv maling er å finne den kreative åren som er i oss alle, uten at vi låser oss fast til teorier om hvordan det skal gjøres. Jeg tror at alle kan male. Det viktigste er å si ja til paletten og stupe ut i den (…jeg har redningsvester av ymse slag!).
Det blir skapt en vakker ramme rundt kursene. De er inspirerende på mange plan, fra det å lære teknikker til det å våge en indre åndelig reise.
Utstillinger.
Eva har hatt mere enn 27 separatutstillinger, vært med på flere kollektive utstilinger,
og hennes malerier henger i mange hjem og i flere offentlige bygg, bl.a. Sandefjord Sykehus, Lillehammer Kommune, Nycomed-Oslo, Industriråler, og Oslo Rådhus.

Kontaktinfo:
tlf: 41645588
epost: eva<at>willix.no
web: www.willix.no

 

Even Krogsveen

Even Krogsveen

Konsulent

Even Krogsveen, er konsulent hos Genus Professional Services, et konsulentselskap som leverer tjenester innen rådgivning og teknologi.

Kontaktinfo:

ekr@genus.no
http://professional.genus.no
mobil:+47 99 73 17 0

 

 

Frank Søderlund

Frank Søderlund

Gullsmed og Smykkedesigner

Designer smykker med en enkel linjeføring, gjerne med en kontrastfull overflate som skaper liv til smykket.

30 års erfaring som gullsmed / smykkedesigner.

 • Egen smykkekolleksjon
 • Forlovelses- og gifteringer
 • Omsmelting av gull
 • Smykker etter dine ønsker
 • Reparasjon av gull, sølv og diamantsmykker
 • Verkstedutsalg i Fabrikken, åpent man fre10.00–16.30

Søderlund Design
Løkkegata 9
2615 Lillehammer Postb. 411
2603 Lillehammer
Mob: 909 43 771

post@franksoderlund.no

www.franksøderlund.no

 

Hege E.Sagstuen

Hege E.Sagstuen

Mosa Designlab AS

 

Helen Hansen

Helen Hansen

Generalsekretær i Norsk Amatørteaterforbund (NATF)

NATF er en interesseorganisasjon for teaterlag i hele landet. Hver høst arrangeres teaterdagene på Lillehammer, en kurshelg for alle som jobber med teater.

Kontaktinfo:
tlf; 41850555
epost; natf<at>natf.no
web; www.natf.no

Ingebjørg Boye

Ingebjørg Boye

Bedriftsrådgiver i HeB Consulting as

HeB Consulting as er en av regionens ledende aktører innen bedriftsutvikling. Målrettet satsning gjennom mange har har gitt oss høy kompetanse og gode metoder for bedriftsrådgivning og ledelse av utviklings- og endringsprosesser i næringsliv og offentlig sektor. Vi er idag 3 erfarne rådgivere som innehar en bred fagkompetanse og stor kunnskap om regionens næringsliv.

Våre hovedsatsningsområder er:

 • Strategiprosesser og styrearbeid
 • Ledelse og organisering
 • Ansettelser
 • Markedføring og internasjonalisering
 • Økonomi og verdivurderinger
 • Miljø og miljøsertifisering
 • Kommersialisering av nyetablerte bedrifter
 • Prosjektledelse
 • Bedriftsetablering
 • EU/EØS-rådgivning og CE-merking

Kontaktinfo:
tlf; 47027651
epost; ib@heb.no
web; www.heb.no

Ioanna Chremeti

Ioanna Chremeti

Drifter kjøkkenet på Fabrikken

Ioanna Chremeti drifter Fabrikkens kjøkken, med bl.a. Lørdagskafe hver lørdag. Hun driver også cateringfirmaet Solas Tallerken

 

Johan Høstmælingen

Johan Høstmælingen

Ferskvann reklamebyrå

Kontaktinfo:

Johan Høstmælingen
Epost: johan<at>ferskvann.no
Mob: 48026348

www.ferskvann.no

 

Johnny Libakken

Johnny Libakken

Driver Lillehammer Pianoverksted

Johnny Libakken driver Lillehammer Pianoverksted som tilbyr stemming og vedlikehold av piano og flygler. Lillehammer Pianoverksted har base på FABRIKKEN, men har hele Gudbrandsdalen som kundegruppe.
Her selges også brukte og nye instrumenter.

Alle instrumenter selges med 5 års garanti.

Tlf: 90972621

libakken@online.no

 

Kari Mølstad

Kari Mølstad

Hett Glass

Kari er den ene halvparten av Hett Glass, som er et glassblåseri. Kari etablerte Hett Glass sammen med Yngve Havstad i Fabrikken i 2009.

 

Kontaktinfo:
tlf; 93897225
epost; karimol<at>hotmail.com
web; www.hett.no

 

Kari Nordnes

Kari Nordnes

Billedkunstner

Billedkunstner innenfor klassisk figurativt formspråk.

Kari Nordnes er opptatt av at det ligger godt håndverk til grunn i bildene. Nordnes maler i hovedsak mennesker i form av akt og portretter. Hun jobber mye med å fange hvordan lyset faller på objektene.
Kari Nordnes har fem års utdanning innen klassisk, figurativ tegning og maleri. Blant annet tre år ved Florence Academy of Art i Firenze, Italia.

Høsten og vinteren 2012/2013 var Nordnes elev hos Odd Nerdrum.
Nordnes holder regelmessig tegne- og malekurs som passer for alle, uavhengig av forkunnskaper.
Høsten 2013 settes det opp tre helgekurs og ett kveldskurs.
Disse kursene er malekurs i selvportrett og stilleben. Ta kontakt for mer informasjon.
Kontaktinfo
telefon: 40404116
e-post: kari.nordnes@hotmail.com

Lars Lilleberg

Massør ved Prevent Jobbmassasje

Lars Lilleberg drive driftsmassasje med base i Fabrikken, men arbeider også mye ute på bedrifter.

Lillian Løvseth

Lillian Løvseth jobber ved Norske Amatørteaterforbund sammen med Helen Hansen.

Marit Bye

Marit Bye

Driver Marits Event og Reisetjenester

Vi skreddersyr alt du trenger for å gjennomføre Kick Off, møter, konferanser, ledersamling,

vår- sommer- eller høsttur, julebord eller premieringsturer. Egne ledsagerprogram.

Vi skaffer underholdning, DJ, foredragsholdere, forskjellig type kurs. Alt er mulig!

www.maritsreisetjenester.no

 

Morten Sagstuen

Morten Sagstuen

MOSA Designlab AS

Morten er utdannet Sivil Industridesigner fra Statens håndverks- og kunstindustriskole og Arkitekthøyskolen i Oslo, AHO. Driver eget designstudio, MOSA Designlab AS. Han har designet en rekke produkter for Fjellpulken AS og Handicare AS.

Kontaktinfo:
tlf: 91371721
epost: morten.sagstuen@online.no
web: www.mosadesignlab.no

 

Pål Martin Tvete

Pål Martin Tvete

Lydbox

Pål Martin er ansatt hos Lydbox, hvor han har ansvaret for mange av de største og viktigste kundene til firmaet, og jobber med konseptutvikling blant annet innenfor varehussegmentet.

Pål Martin har en bachelor i Økonomi og Administrasjon – med fordypning på markedsføring, merkevarebygging og forbrukeratferd – fra HiL. I tillegg studerer han nå Nyskapning og Kommersialisering som en del av Master of Management studiet på BI. Pål Martin har lenge hatt en fot innenfor musikkbransjen i Norge, og har blant annet med erfaringer og nettverk derifra etablert klesmerket Deys – som ble lansert høsten 2011.

Olav Borgemoen

Medeier AU Scandinavia AS

Olav Borgemoen driver AU Scandinavia AS sammen med Anita Uldahl.

Pål Messenlien

Pål Messenlien

Pål Messenlien jobber hos Vangen & Plotz

 

Ståle Jensen

Eier Webio AS

Ståle Jensen driver Webio AS

Torhild Andersen

Torhild Andersen

Fabrikksjef

Torhild er Fabrikksjef og jobber med utvikling og drift av Fabrikken.
Tlf 40001989
epost: fabrikksjef@fabrikken.org